Σημείωμα έκδοσης

Σημείωμα έκδοσης


Ακούμε και είμαστε μάρτυρες καθημερινά για την άνοδο των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης που δεν είναι  το παραδοσιακό ραδιόφωνο ,τηλεόραση,ράδιο,εφημερίδα η κάποια διαδικτυακή έκδοση κάποιων τέτοιων που έχουν από καιρό εγκαθιδρυμένα. Αυτό το γεγονός  που βασίζεται σε πραγματικά επίσημα στατιστικά στοιχειά δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει αφού μαζί με την άνοδο του διαδικτύου έχει ακολουθήσει και μια πτώση στην δημοτικότητα  και αξιοπιστία των λεγομένων μεινστριμ μέσων ενημέρωσης και μαζί με αυτό μια συνεχόμενη δυσπιστία γενικά με την κοινή γνώμη να κινείται προς την άποψη ότι έχουν γίνει μαριονέτες μιας αυξανόμενα παρεμβατικής και επικρατούσας παγκόσμιας ελίτ 

Οι λόγοι για αυτό το αργότερο σημείο περιλαμβάνουν αυξανόμενα χάσματα μεταξύ φτωχών και πλουσίων, συσσώρευση πλούτου σε ολοένα και λιγότερα χεριά και η συνεχής πτωτική πορεία στους φυσικούς πόρους του πλανήτη που είναι συνάρτηση με την ανειφορικοτητα του οικονομικού μας συστήματος και αυξανόμενου υπερπληθυσμου.

Η πραγματική δημοσιογραφια δεν είναι κάτι που μαθαίνεις σε σχολή. Αυτή μπορεί μόνο να σε βοηθήσει να βελτιωθείς .Είναι σαν μια τέχνη, πρέπει να έχεις πάθος και επιθυμία να πετύχεις κάτι μαζι με ταλέντο αλλά πάνω απ όλα ήθος γιατί η προσπάθειά σου είναι αυτή του να φέρεις το κοινό σε επαφή με την αλήθεια άσχετα με οποιεσδήποτε αρνητικές συνέπειες από ομάδες πίεσης η άτομα που μπορεί να δεχθείς πάρα την  τιμιότητά σου και τήρηση της νομοθεσίας.

Ο σκοπός αυτού του μπλογκ είναι να λειτουργήσει σαν ένα συγκεντρωτικο σημείο για την παρουσίαση πληροφορίας και γνώσης και να βοηθήσει στην παροχή λύσεων σε ππεριβαλλοντικα προβλήματα και να βοηθήσει στην αναζήτηση της προστασίας της φύσης και της αειφορικοτητας. Επί του παρόντος θα είναι διγλωσσο(Ελληνικα και Αγγλικα). Εν τελεί μεσω της ανταλλαγής πληροφοριών συμμαχίες μπορούν να να συναφθούν από ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και αγωνίες.

Γιατί η γνώση είναι δύναμη και η πληροφορία είναι το καύσιμο αυτής της δύναμης.

Κανοντας αυτό ψάχνουμε να μετατρέψουμε αυτή σε μια αντικειμενικη πύλη ενημέρωσης για το περιβάλλον που παρουσιάζει λιγότερο γνώστες περιπτώσεις,καταστάσεις και ζητήματα αλλά πιο σημαντικά πιθανές λύσεις. Αυτό περιλαμβάνει ζητήματα περιβαλλοντικης δικαιοσύνης για ανθρώπους αλλά και για τον υπόλοιπο φυσικό κόσμο.

Αυτή δεν είναι απλώς η φωνή μας είναι η δικιά σας φωνή και για αυτό και μόνο το λόγο έχει μεγάλη σημασία

Οι άνθρωποι της Τερα Σιλβεστρις

17 Νοεμβρίου 2014








Most Popular